My Beach

My Beach (Free)

Rustgevend strand als achtergrond voor je telefoon

My Beach is een prachtige interactieve wallpaper voor Android. In de gratis achtergrond zie je golven zachtjes tegen het strand slaan en graspollen wuiven in de wind. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Prachtige animaties

TEGEN

  • Wij vonden ze niet

Excellent
9

My Beach is een prachtige interactieve wallpaper voor Android. In de gratis achtergrond zie je golven zachtjes tegen het strand slaan en graspollen wuiven in de wind.

Interactieve wallpapers zijn perfect voor het opleuken van je mobiele telefoon. Het trucje is niet toe te passen op iPhones en geeft daardoor trotse bezitters van Android-toestellen een streepje voor. Hoewel zo'n achtergrond een beetje batterijkracht slurpt, staat het ontzettend flitsend. My Beach presenteert een strand in 3D, met lekker veel beweging.

Tijdens een werk- of schooldag is het fijn om een beetje afleiding te hebben. My Beach heeft onder andere een strandbal, roeibootje en een vuurtoren voor je in petto en veel zaken op het strand verplaatsen zich voor je ogen. In de verte zie je zelfs een boot varen en onder de felle zon passeren wolken in een hypnotisch langzaam tempo.

My Beach is een genot voor de ogen. De wallpaper zit vol met kleine bewegingen en verveelt niet snel. Wil je in de vakantiesfeer komen (of blijven) dan raden wij de My Beach wallpaper van harte aan!

My Beach

Download

My Beach (Free)